[maxmegamenu location=max_mega_menu_1]

QualiCost Mobil Applikasjon Oppdatering

QualiCost mobilapplikasjon er idag oppdatert med ett nytt grensesnitt og mer intuitivt design.

Den nye applikasjonen har ett nytt sikkerhetslag som sikrer brukerdata og gir ytterligere personvern for brukeren.

Appen kan lastes ned fra iTunes for iOs og Google Play for Android nå.

 lay.

Ny Prosessvising i QMS Document Center

Onsdag 19 februar 2020 lanserte vi en ny prosessvisning i QMS Dokument Center. Designet er utviklet for å forbedre brukeropplevelsen ved å gjøre funksjonen mer intuitiv og brukervennlig for alle, samtidig som den opprettholder kompleksiteten "under panseret". 

For mer informasjon eller en demonstrasjon, vennligst kontakt oss på epost: post@qualicost.no eller telefon 488 46 488.

Ny funksjon: Mannskapsplanlegging

Funksjon for mannskapsplanlegging inkludert transportplanlegging blir lansert i QMS første oktober.

 

Nye funksjoner inkluderer blant annet:

 • Planlegging kan linkes til prosjekt, maskin eller avdeling
 • Grafisk oversikt pr uke, ansatt, prosjekt eller leder
 • Mulighet for budsjettering av inntekt pr dag
 • Ferie og fravær hentes automatisk inn i plan fra fraværsoversikt - også framtidig fravær
 • Transportplan for definerte sjåfører
 • Oppdatering direkte til den enkelte ansattes mobil:
  - Egen kalender i mobilapplikasjon med oversikt over den ansattes plan
  - Endringer i ansattes planlegging blir oppdatert direkte i mobilapplikasjon, samt varsler til ansatt

 

For mer informasjon om mannskapsplanlegging og mobilapplikasjon, ta kontakt med oss - post@qualicost.no - +47 488 46 488

Lean Team Norge AS er ny kunde hos QualiCost

Lean Team Norge AS er en rendyrket leverandør av Lean, og har bidratt med kompetanse på Lean og Lean-rådgivning til flere hundre virksomheter.
QualiCost er valgt som leverandør av eksamensutførelse (online), og oppdraget vårt har bestått i å utvikle eksamensløsning integrert med andre systemer som brukes i virksomheten.

Biomega Group er ny kunde hos QualiCost

Biomega Group er en kjent leverandør innen helse og ernæring, og benytter seg av proprietær bioteknologi for å omforme råmateriale til mat- og fôringredienser.
Vi er stolte over valget som QualiCost som leverandør, og ser frem til et langt og fruktbart samarbeid.

Nytt dokumentsenter i QMS tilgjengelig

Vårt nye dokumentsenter er nå tilgjengelig! Etter god fremdrift har endelig dokumentsenteret vært gjennom alle nivåer av testing, og er klar til bruk!

Nye funksjoner inkluderer blant annet:

 • Sync mellom QMS og din datamaskin ved editering av dokumenter - ingen mellomlagring på egen datamaskin
 • End-user response time betraktelig forbedret
 • Søkefunksjoner i alle deler av modulen
 • Forenklet oppretting av mapper
 • Forenklet tilgangsstyring for mapper
 • Drag-and-drop funksjon for mappestruktur
 • Forbedret favorittseksjon
 • Forbedret profilkort for dokumenter
 • Forenklet oppbygging av prosesser
 • Flervalg for grafisk visning av prosesser
 • ...og mye, mye mer!

For våre eksisterende kunder planlegger vi en flytende overgang mellom gammelt og nytt dokumentsenter, og hver enkelt kunde bestemmer selv tidspunkt for innfasing.

For mer informasjon, ta kontakt med oss - post@qualicost.no - +47 488 46 488

Tommys Hage og Anlegg AS ny kunde hos QualiCost

Tommys Hage og Anlegg AS, en av vestlandets største anleggsgartnerbedrifter, er ny kunde hos QualiCost AS. Tommys Hage og Anlegg AS skal i den nærmeste fremtid implementere QMS i sin organisasjon - med sterkt fokus på bruk av mobilapplikasjonen vår. Tommys Hage og Anlegg AS har et sterkt fokus på kvalitetssikring, og vi er stolte av å bli foretrukket som leverandør av våre systemer!

Nytt dashboard i QMS

QMS er i stor endring, og flere nye funksjoner og moduler blir lansert frem mot nyttår. Et av våre store prosjekter er dashboard - et etterlengtet verktøy med fokus på statistikk og oversikt. Her får en mulighet til å bygge sine egne statistikker og widgeter - og dermed få frem informasjon som er relevant for organisasjonen.

Sharecat Solutions AS ny kunde hos QualiCost

Sharecat Solutions AS, softwareleverandør for olje- og gassindustrien, er ny kunde hos QualiCost AS. Sharecat Solutions As leverer unike cloudbaserte produkter for å styre teknisk informasjon. Qualicost skal blant annet bistå bedriften i å sikre en effektiv strukturering, bruk og forvaltning av styringssystemene for standardene ISO 9001:2015 og ISO 27001:2017.

UAE StaffingGroup er sertifisert

UAE StaffingGroup LLC er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Revisjon er utført av KIWA, og inkluderer fem forskjellige selskaper under samme paraply. Sertifisering medførte ingen avvik eller observasjoner. Vi gratulerer UAE StaffingGroup LLC, og gir oss selv et klapp på skulderen for vel utført arbeid!

Nytt dokumentsenter i QMS

QualiCost fortsetter utviklingen av QMS, og siste tilskudd er den totale restruktureringen av modulen Dokumentsenter - lanseres i slutten av august/tidlig i september.
For å følge med i den teknologiske utviklingen innen kvalitetsstyringssystemet, har vi restrukturert vårt anvendte designmønster for modulen ved å implementere MVC (Model-view-controller).
Dette har vi gjort for å separere den interne representasjonen av informasjon fra måten informasjonen er presentert for og akseptert av bruker. Dette igjen tillater effektiv gjenbruk av kode, samt parallell utvikling.
Fordelen for deg som bruker vil være redusert responstid - modulen vil oppeves som mye raskere. Fordelene for oss som utviklere vil være parallell utvikling - flere programmerere kan jobbe med samme modell på samme tid, noe som også reduserer nødvendig innsats for produsering

Vi restrukturerer ikke bare på "baksiden"; i tillegg vil vi introdusere flere nye funksjoner i dokumentsenteret. Alle nye funksjoner vil bli publisert i hjelpefunksjonen når modulen blir presentert.
For eksisterende klienter vil vi tillate en glidende overgang mellom det "gamle" og det "nye" dokumentsenteret - som også tillatert bedre erfaringsoverføring og opplæring.

For mer informasjon, ta kontakt med oss - post@qualicost.no - +47 488 46 488

ST1 Norge AS ny kunde hos QualiCost

ST1, en nordisk energigruppe med mange forskjellige forretningsområder i Norge, Sverige og Finland er ny kunde hos QualiCost. ST1 Norge As har blant mange andre forretningsområder også driften av alle Shell bensinstasjoner i Norge, rundt 400 i tallet. QualiCost skal bygge opp styringssystemer mot ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 for ST1 Norge AS. Vi takker for tilliten - og ser frem til et godt samarbeid!

WK Maskinservice AS ny kunde hos QualiCost

WK Maskinservice AS arbeider innen reparasjon og salg av anleggsmaskiner, og er ny kunde hos QualiCost. Selskapet hadde spesielle behov når det kom til dokumentasjon grunnet arbeid for sertifiseringsorgan, og QMS ble valgt som foretrukket styringssystem. Ingeniører i QualiCost vil ogs bygge styringssystemet for å samsvare med krav fra Norsk Sertifisering.

Kystdesign AS er ny kunde hos QualiCost

Kystdesign AS, den kjente organisasjonen som leverer produkter for subsea olje- og gassindustrien, er ny kunde hos QualiCost. Vår jobb vil bli å bygge opp styringssystem i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Styringssystemet vil bli bygget i QMS.

Borregaard ny kunde hos QualiCost AS

Borregaard, den internasjonale giganten med fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika, er ny kunde hos QualiCost AS.
Borregaard er kjent for sine produkter innen dyrefor, landbruk, batterier, carbon black, keramikk, konstruksjon, tekstiler, industrielle rensere, lim, farmasøytiske produkter, bioplast og bioetanol, for å nevne noen.
Borregaard vil bruke QMS med oppstart umiddelbart, der fokuset ligger på sjekklister og rapportering. Avtalen med Borregaard inkluderer også videre utvikling spesielt tilpasset organisasjonen.
QualiCost er stolte over å kunne presentere Borregaard som vår nye kunde!

UAE StaffingGroup LLC er ny kunde hos QualiCost

UAE StaffingGroup LLC opererer innen rekruttering i De Forente Arabiske Emirater. QualiCost har levert styringssystemet QMS, i tillegg til å bygge opp styringssystem i henhold til ISO 9001:2015. Sertifisering er planlagt tidlig 2018 - dette ser vi frem til!

Ny kunde - Steni AS

Steni AS er leverandør av fasadeløsninger, og har kunder over hele verden. Bedriften har 130 ansatte, og har hovedkontor og produksjon/lager i Lardal i Vestfold. Steni AS har inngått avtale med QualiCost AS for levering av vårt styringssystem QMS. Vi ønsker Steni AS velkommen til oss!

Eide Marine Contractors AS is now certified

Vi gratulerer Eide Marine Contractors AS med sin sertifisering til ISO 9001:2015. QualiCost AS har bistått Eide Marine Contractors AS med oppgradering fra ISO 9001:2008 til ISO 9001:2015, gjennom vår representant Knut Helge Steinsvåg. Vi takker for oppdraget, og ønsker lykke til med ISO-arbeidet!